PROGRAMMA EN SPREKERS

Programma en sprekers

 

Onder voorzitterschap van de heer prof.drs.ir. J.K. Vrijling zal in samenwerking met het betrokken bedrijfsleven en overheden het congres “Bouwen in Water” plaatsvinden in het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) op 19 januari 2023 gelijktijdig met de 15e editie van de succesvolle vakbeurs InfraTech, de ontmoetingsplaats voor de totale GWW-sector met ruim 26.000 professionele bezoekers! (www.infratech.nl).
Deskundige internationale sprekers met interessante en spraakmakende alternatieve visies en ideeën staan garant voor een kwalitatief hoogstaand internationaal congres.

Het definitieve programma zal spoedig worden gepubliceerd. Wilt u up-to-date op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

De sprekers

De officiële opening wordt verricht door mevrouw drs. Andrea Vollebrecht, directeur Vereniging van Waterbouwers en drs. Jo Annes de Bat plv. commissaris van de Koning.

Actuele onderwerpen worden gepresenteerd door representatieve sprekers zoals o.a. Ir. Thijs de Boer RHDHV, TU-Delft prof.dr.ir. Stefan Aarninkhof en ir. Bram Bliek SVASEK prof.dr. Laura Molinari van de VUB Brussel, mr.dr.drs. Peter Kruit internationaal jurist, prof.dr. ir. Pieter van Gelder TU-Delft, Europese Commissie met het onderwerp TEN-T Network, Ir. Paul Vogelaar Van Oord en ir. Gijs van den Boomen van Kuiper Compagnons.

In aanloop naar de aanvang van dit unieke congres kan er nog een aanvulling komen waarbij o.a. gedacht wordt aan een afgevaardigde van NORTH SEA PORTS.

Deze unieke grensoverschrijdende conferentie wordt geleid onder voorzitterschap van prof.drs.ir. Han Vrijling.