LOCATIE

Locatie

 

Rotterday Ahoy Convention Centre
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Het Rotterdam Ahoy Convention Centre is gevestigd in het Hart van Rotterdam-Zuid, ten zuiden van de Nieuwe Maas. De veelzijdige congreslocatie is uitstekend te bereiken met zowel de auto, op de fiets, als met het openbaar vervoer. Het congrescentrum is ideaal gelegen vlakbij de snelweg en vanaf bus- en metrostation Zuidplein loopt u in 5 minuten het gebouw binnen. Met een internationale luchthaven Rotterdam The Hague Airport op slechts 25 minuten rijden en 50 minuten van Amsterdam Schiphol Airport is de bereikbaarheid van het RACC uitmuntend te noemen, waar u en uw gasten dan ook vandaan komen.

Met de auto
Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Om op eventdagen zeker te zijn van een parkeerplek is het mogelijk om tot uiterlijk 2 uur voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie boeken te kopen. Voor €18,- ben je verzekerd van een parkeerplek direct naast Ahoy, zonder parkeergarantie boeken betaal je €15,-. Vooraf een kaartje kopen is in het laatste geval dus niet noodzakelijk.

Parkeerplaats vol maar wel een vooraf gekochte parkeerkaart met garantie? Laat deze dan zien aan de verkeersregelaar en verkrijg toegang.

Parkeerplaats vol en geen vooraf gekochte parkeerkaart met garantie? Dan kunt u terecht bij Q-Park Zuidplein of een andere parkeergelegenheid in de omgeving.

Hotels
Het hotelaanbod in de buurt van het RACC is ruim en gevarieerd, zodat u en uw gasten volop keus hebben uit allerlei accommodatiemogelijkheden die bij elke smaak en elk budget passen. En in 2023 openen de deuren van een hotel gelegen exact naast Rotterdam Ahoy. Lees meer informatie over Rotterdam als gaststad of bekijk direct het hotelaanbod.